Viata amoroasa a lui Keo pare desprinsa dintr-o telenovela. Dupa ce a inselat-o pe Andreea Balan cu blonda Misty, acum cantaretul a ramas si fara aceasta. Cei doi s-au despartit dupa numai doua luni de cand si-au oficializat relatia.

61523746

Atunci cand a aflat ca este inselata cu Alexandra Pavel, Andreea Balan a simtit ca toata lumea ei se clatina. Vedeta a pus punct relatiei de sapte ani pe care o avea cu Keo si si-a vazut mai departe de viata. Chiar daca acesta si-a cerut scuze, blonda nici nu a vrut sa auda, neputandu-l ierta durerea pentru durerea pe care i-a provocat-o.

Acum, destinul pare ca ii face dreptate. La doar doua luni de cand si-au oficializat relatia, Keo si Misty au ajuns la final. Cei doi si-au spus “adio”, in ciuda faptului ca au trecut peste nenumarate probleme si piedici pentru a fi impreuna. In tot acest timp, in care fostul iubit sufera din nou din dragoste, Andreea Balan este mai fericita ca oricand.

„Da, este adevarat! Ne-am despartit pentru ca, din pacate, nu a functionat asa cum ne doream nici pentru unul, nici pentru celalalt. Inertia celor opt ani petrecuti alaturi de Andreea au contat mult in acest sens”,

Artista si-a refacut viata alaturi de Michael, un fost puscas marin care este topit dupa ea si ar face orice sa o vada zambind. In plus, se pare ca lucrurile intre cei doi devin din ce in ce mai serioase, nefiind exclus ca in timp ce Keo marcheaza esec sentimental dupa esec sentimental, vedeta sa imbrace in sfarsit rochia de mireasa.

Citeste si...
Tragedie la Steaua! Un fotbalist a murit, la numai 20 de ani