Disputa dintre Dan Capatos și Mădălin Ionescu se mută la tribunal. Dogan Media, compania care deţine Kanal D, și Mădălin Ionescu au acționat în judecată Antena Group și pe Dan Capatos. 740096l-640x0-w-48f1e90e

La Tribunalul București a fost înaintat un dosar înregistrat la data de 5 august, având drept obiect „acțiune în răspundere delictuală”, anunţă paginademedia.ro. Potrivit informațiilor publicate de site-ul citat, Capatos și Antena 1 sunt chemați în judecată pentru denigrare, pentru că, în mai multe ediții, realizatorul emisiunii „Un show păcătos” a făcut o serie de afirmații legate de concurentul de pe Kanal D, Mădălin Ionescu, căruia i-ar fi afectat imaginea. Kanal D acuză o campanie de denigrare la adresa emisiunii „WowBiz” și a prezentatorului Mădălin Ionescu. 

Capatos a făcut mai multe refereri la adresa lui Mădălin Ionescu, în timpul emisiunii sale, „Un show păcătos”, principalul motiv fiind audiențele obținute de cele două emisiuni-tabloid, care concurează seară de seară. „Scandalul” dintre cei doi a culminat după moartea mamei Oanei Zăvoranu, Mărioara Zăvoranu. 

Citeste si...  Madalin Ionescu si Dan Capatos ar putea ajunge la Tribunal

„Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă (pe Mărioara Zăvoranu) să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii (n.r Oanei Zăvoranu), cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Marioara Zăvoranu”, a spus Capatos, în luna aprilie, despre modul în care a făcut Mădălin Ionescu ultimul interviu cu Mărioara Zăvoranu pe patul de spital. Încă de atunci, Mădălin Ionescu a amenințat că-l va da pe Capatos în judecată, notează paginademedia.ro.