Jandarmul care a fost rănit în urma meciului de fotbal dintre echipele de fotbal „U” Cluj și FC Hermannstadt, după ce a fost lovit cu un scaun în cap, a fost transferat, luni, la Secția de Neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca. Acesta nu trebuie să fie operat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Jandarmul lovit cu un scaun în cap, în stare gravă: Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca au declarat, luni, că re-evaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariția unor hematoame, care să necesite o intervenție neuro-chirurgicală.

„Reevaluarea CT nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariția unor hematoame, care să necesite o intervenție neuro-chirurgicală. Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi și neurochirurgi, atât ai SCJU, dar și medici de la Spitalul Militar și medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secția de Neurologie a Spitalului Militar din Cluj-Napoca”, au spus sursele citate.

Citeste si...
O asociație strange bani pentru copiii cu autism, Terapia unui copil cu autism poate fi și 6000 de lei pe lună

Incidentul în care a fost implicat jandarmul s-a produs duminică seara, în minutul 88 al meciului de fotbal dintre echipele FC „U” Cluj și FC Hermannstadt Sibiu, desfășurat pe stadionul Cluj Arena, acesta fiind lovit în cap cu un scaun, aruncat din tribune.

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manșă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj și FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2.

u cluj meci de fotbal jandarm ranit