Desi pozeaza intr-un cuplu perfect peste tot, Israela si sotul ei ascund secrete incredibile! Diferenta de varsta dintre ei i-a facut sa caute deja sa cedeze tentatiilor!

61531998

Multi au fost cei care au privit sceptici la relatia absolut inedita dintre Israela (74 de ani) si Liviu (34 de ani), mai ales cand cei doi si-au anuntat casatoria. S-a speculat ca la mijloc ar fi doar o pura atractie… financiara din partea barbatului, si atat. Doar ca cei doi au aratat mereu, in public, ca formeaza un cuplu perfect, in ciuda celor vehiculate.

Adevarul e insa altul, ca-n vorba cu afara-i vopsit gardul, iar inauntru .. Liviu e leopardul! Fapt ce o va dezamagi la culme pe Israela, care si-a dat cuvantul pentru el peste tot. Mai mult, ea l-ar fi numit chiar mostenitor unic intr-un testament pe care unii sustin ca afacerista si l-a intocmit deja.

Ba mai mult, milionara nu pierde nici o ocazie de a marturisi cat este de fericita si ce viata sexuala nemaipomenita are alaturi de sotul sau.

Daca intr-adevar lucrurile sunt exact cum sustine Israela ca se intampla intre patru pereti, atunci cum se explica faptul ca Liviu “ataca” tot ce prinde pe internet in materie de femei frumoase.

Sotul Israelei flirteaza cu femeile din lista lui de prieteni cu multe dulcegarii si complimente precum: “un rafinament de invidiat… superba”, “putin spus frumoasa… adorabila”, “printesa de Maramures”, sunt doar cateva dintre remarcile pe care Liviu le foloseste ca sa atraga atentia femeilor pe care le place.

Citeste si...
Carla Pereira, noua cucerire a lui Diego Simeone

Isarela va lua foc cand va vedea aceste mesaje, la care Liviu va trebui sa dea socoteala. Aceasta situatie ar putea sa dea peste cap planurile pe care cei doi si le-au propus pentru viitor. Acestia isi doresc sa plece in Statele Unite si sa-si incerce norocul la Hollywood, acolo unde vor sa faca un film autobiografic.

„Vreau sa calcam impreuna pe covorul rosu de la Hollywood. Vreau sa jucam intr-un film despre viata mea, despre cine e Liviu”, spunea Israela la inceputul anului.