Irina Loghin își caută de un an menajeră, dar încă nu i-a surâs norocul. Cântăreața a publicat o mulțime de anunțuri, dar toate au atras, potrivit spuselor ei, doar persoane nepotrivite pentru ceea ce dorește solista de muzică populară. Ea a explicat pe o rețea de socializare de ce nu a găsit încă nicio menajeră.

Irina Loghin este tare nemulțumită. Cântăreața mărturisește că pentru un astfel de post are nevoie de o persoană de încredere, fără probleme de sănătate sau cu legea. Din păcate, până acum, li s-au pelindat prin casă doar doamne care mai degrabă au vrut să-i vadă casa decât să-și ia un angajament serios:

„După cum știți, am nevoie de o persoană internă care să mă ajute cu menajul. În urma ultimului anunț, am primit numeroase propuneri, însă nu am găsit încă persoana potrivită. Majoritatea persoanelor care și-au arătat inițial disponibilitatea, au făcut-o mai mult pentru a veni la mine acasă, din pură curiozitate, pentru ca apoi să îmi spună că au obligații familiale, sau că nu știu foarte bine să gătească. Acasă sunt și eu un om ca oricare, nu sunt cântăreața Irina Loghin, mereu “ca scoasă din cutie”. Nu stau “în vitrină”, doar ca să veniți să ne cunoaștem și să îmi vedeți casa. Alte persoane s-au prezentat cu probleme de sănătate, nefiind apte pentru ceea ce presupune activitatea de menaj. De asemenea, am primit foarte multe propuneri de la doamne plecate în străinătate, dispuse să se întoarcă în țară special pentru acest post. Lumea vede diversele articole apărute în presa tabloidă, și ajunge la concluzia că plătesc mai ceva ca în străinătate. Dragile mele, eu ofer un salariu bun, peste medie, dar nu vorbim de mii de euro. Nu are rost să renunțați la locurile dumneavoastră de muncă”, a scris solista pe contul său de Facebook.

Irina Loghin oferă și detalii despre pretențiile pe care le are de la viitoarea menajeră: „Eu caut o persoană simplă, între 45-55 de ani, care să nu aibă obligații familiale, deci să nu se mai ocupe în paralel de o altă gospodărie; care să fie sinceră, deschisă, optimistă, comunicativă, să știe să gătească și să facă curățenie. Este vorba de menaj intern, așadar va trebui să locuiască la mine, iar eu îi voi asigura, pe lângă salariu, cazarea și masa. În ceea ce privește sarcinile, este vorba doar de gătit și curățenie periodică. Faptul că stă la mine nu înseamnă că lucrează douăsprezece ore, așa cum greșit s-a interpretat. Eu și soțul meu am ajuns la o anumită vârstă la care avem nevoie de un sprijin în casă, de o persoană care să ne ajute, să ne respecte, și căreia să îi oferim și noi respect. Este foarte greu să băgăm o persoană străină în casă, care să devină membru al familiei noastre.”

Cântăreața nu vrea să mai audă de persoane care nu sunt apte din punct de vedere fizic pentru acest post, din cauza problemelor de sănătate pe care inițial și le ascund: „Motivul pentru care nu am găsit încă pe nimeni este că nu vreau să bag în casă pe cineva care să nu îmi inspire încredere. Vreau să știu că pot avea încredere, că pot lăsa casa fără probleme pe mâinile acelei persoane. Eu plec în turnee foarte lungi, trebuie să mă asigur că nu îmi voi găsi casa goală când mă întorc. Sunt cunoscute cazurile colegelor mele jefuite de așa-zise menajere. De aceea consider de bun simț prezentarea cazierului și a analizelor medicale prealabile (după cum v-am spus, s-au prezentat persoane cu probleme de sănătate, dar care nu mi-au spus acest lucru de la început).”