Cât patronu-i la răcoare, Ionuţ Luţu (38 de ani) se face naş mare. Aghiotantul lui Gigi Becali va apărea astăzi la braţul noii sale iubite, fotomodelul Playboy, Iulia Roşca. Cei doi îndrăgostiţi o vor cununa, la Palatul Ştirbey, pe Corina, sora fotomodelului.

Această prezentare necesită JavaScript.

S-a lăsat de fotbal, dar de fotomodele nu! La 38 de ani, Ionuţ Luţu nu se lasă şi marchează cu brio la frumuseţile autohtone, mai ales acum că patronul Gigi Becali este la închisoare şi are mai mult timp liber.

Mai nou, „Hagi” Luţu a prins-o în corzi pe frumoasa Iulia Roşca, fost model Playboy. Cei doi sunt de ceva vreme împreună şi relaţia pare să devină destul de serioasă. Deşi îi place să-şi ţină departe cuceririle de ochii presei, Luţu a cedat la rugăminţile fierbinţi ale iubitei şi va fi astăzi naş, alături de Iulia la nunta surorii acesteia, Corina. Evenimentul va avea loc în această-seară la Palatul Ştirbey. Iulia Roşca este un adevărat magnet pentru fotbaliştii din Liga 1. Frumoasa din Sighişoara, care a pozat în Playboy în 2011, a avut o relaţie de lungă durată cu fostul stelist Tibi Bălan, după care l-a prins în mreje şi pe ex-dinamovistul Marius Alexe. Gurile rele spun că şi portughezul Ricardo Cadu ar fi făcut marcaj strâns la Iulia.

Citeste si...  Gigi Becali cere din nou scurtarea pedepsei