Invitat într-o ediție specială la un post Tv, jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că prezidențiabila Viorica Dăncilă nu poate face campanie fără să fie agresivă față de Klaus Iohannis, iar prin atitudinea împăciuitoare poate pierde electoratul PSD.

Ion Cristoiu a mai spus că Tăriceanu nu va mai candida pentru președinție, dar există o altă propunere, în persoana actorului Mircea Diaconu.

„Multi delegați m-au oprit si m-au intrebat dacă au șanse, e pentru prima data când văd la PSD o asemenea intrebare, deci PSD-ul lui Viorica Dancila pleaca la drum cu un uriaș handicap: ideea ca nu are șanse.

Dacă se întoarce la electoratul traditional pe care l-a cultivat Liviu Dragnea, are șanse să intre in turul doi. În sală, când a vorbit despre președintele care se duce la Bruxelles si nu ne reprezintă, sala a vibrat, PSD-ul este in continuare din 1990 același, sigur ca Dragnea exagera pe temele acestea nationaliste.

Citeste si...
Cele 12 capcane din noua lege a pensiilor

Nu poti sa faci campanie electorala fara sa-i pronunti numele lui Iohannis, ei nu au zis nimic de Iohannis, trebuie sa faci electoratul sa te voteze dand un vot impotriva lui Klaus Iohannis.

Din acest moment, domnul Tariceanu este OUT, cred ca nu va mai candida, dar ramane la guvernare si face o alianta cu PRO Romania, nu candideaza el, ci am inteles că Mircea Diaconu”.