Cântăreața şi jurnalista Ioana Popescu susține că trebuie să aibă o viață sexuală cât mai activă, pentru că așa i-a recomandat medicul după ce a constatat că vedeta are exces de hormoni, iar perioadele îndelungate de abstinență îi pot provoca stări de nervozitate sau, mai rău, cancer la sân.

Ioana Popescu a publicat, recent, pe contul ei de socializare, un mesaj către toate femeile care nu fac sex din lene, frigiditate ori din pudoare.

„Aviz leneşelor, nepăsătoarelor în căsnicie, aşa zis frigidelor (pentru că nicio femeie nu e frigidă…dacă ştii să apeşi pe butonul care trebuie) şi pudibondelor cu sau fără 100 de kilograme! Pe scurt, puteţi să muriţi, dacă nu faceţi des amor!”, a scris Ioana Popescu.
”E o poveste mai veche, de când eram mică… Am avut o problemă, puteam să mor. Am avut un nodul la sân, aveam vreo 12-13 ani. Eram doar un copil! Mi-a zis un medic că e cancer. De mică nu suportam spitalele. M-au internat cu forța. Nu mi s-a spus că e cancer. Și malign! Nu mi s-a spus de atunci că am cancer. Medicul a întrebat-o pe mama dacă știu ce e aia viață sexuală. Că am exces de hormoni. Și mama m-a întrebat: ”Nu vrei să îți faci și tu un prieten?”. Nu e vina mea, e vina organismului. Am vrut sa am relatii stabile si lungi”, a declarat vedeta.

Citeste si...  Izaura Anghel: Mi-e frică, dar după ce fratele meu depune denunţul, imaginile vor fi în toată presa