„Nu am votat cu Iliescu niciodată: am votat cu PNȚCD cât a rezistat și apoi cu PNL”, își începe postarea pe Facebook Ingrid Mocanu, care lansează un atac fără precedent la adresa procurorului general Augustin Lazăr, numindu-l pe acesta „terorist”. Reacția dură a avocatei vine după ce s-a aflat că, în anii ’80, Augustin Lazăr a refuzat eliberarea condiţionată a disidentului anticomunist Iulian Filip, pe motiv că a continuat acţiunile subversive împotriva regimului Ceauşescu.

Ingrid Mocanu îl acuză pe Augustin Lazăr

„Nu am votat cu Iliescu niciodată: am votat cu PNȚCD cât a rezistat și apoi cu PNL (pe vremea când încă era partid de dreapta)… până ce partidele istorice au fost desființate sau confiscate de Securitate. Și PSD este pe cale să pățească fix la fel.

Sunt o anticomunistă convinsă, date fiind antecedentele familiale. Urăsc toți comuniștii, chiar și pe cei ca Iliescu, activiștii de rit nou.
Dar niciodată, absolut NICIODATĂ, nu voi fi de acord ca un fanfaron de mucava ca Augustalin Lagăr, un torționar de deținuți politici, să îl trimită în judecată pe Iliescu, că a zis că există teroriști.

Citeste si...  HAOS după CExN al PSD: Liderii partidului se contrazic pe numărul de voturi

Păi tu, măi Lagăr, ai fost chiar terorist: ai distrus și schingiuit oameni curajoși, care luptau pentru ca unii ca tine să nu mai ajungă niciodată în astfel de funcții.
Da, a greșit Iliescu că a protejat asemenea tiriplici și le-a permis ocuparea de funcții înalte în statul democratic, prin neadoptarea legii LUSTRAȚIEI. Dar un astfel de ”om-greșeală” să ajungă să ne spună că Iliescu și ai lui au dat o ”lovitură de stat”, adică l-au dat jos pe nașpa pe Lagăr și ai lui și au preluat ei puterea, e muuult prea mult

Bine că ați făcut voi Restaurația și ați readus la putere vechea Securitate și comunismul: bomboana pe colivă era chiar ”umflarea” lui Ilici, ”dătătorul de lovitură de stat”, prin care v-au dat jos pe voi, torționarilor, din funcțiile în care vă cocoțaserăți..”, scrie Mocanu pe Facebook.