Vecinii au declanșat prigoana împotriva unei asistente de la boli infecțioase pe nume Mihaela Moga asistentă medicală din Galați, a fost hărțuită și umilită de vecini doar pentru că lucrează într-un spital de boli infecțioase. Femeia a povestit că a fost dată afară din magazinul blocului și că ușa de la intrarea în apartament i-a fost stropită cu clor.

Vecinii au declanșat prigoana împotriva unei asistente medicale medicale care lucra la Sitalul de boli Infectioase din Galați în vârstă de 44 de ani, Mihaela Moga povestit pe pagina sa de Facebook, clipele prin care trece de când lucrează într-un spital care primește pacienți infectați cu COVID-19.

Citeste si...
Solutia crizei de pe piata muncii: importul de muncitori din Asia

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe rețeaua socială.

Postarea asistentei a fost comentată de sute de oameni, cele mai multe mesaje fiind de încurajare.