Accidentul produs marți dimineața în comuna Băcești, județul Vaslui, în urma căruia un copil de 12 ani a murit în accident care ar fii fost produs de fratele victimei, un tânăr de 19 ani, care nu avea permis și conducea o mașină cu volan pe partea dreaptă. În mașină erau și mama celor doi, precum și unchiul acestora. Inițial erau informații că la volan era chiar băiatul decedat.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Vaslui, Bogdan Gheorghiță, a declarat că în urma cercetărilor s-a stabilit că nu era la volan copil de 12 ani care a murit, nu cum s-a crezut inițial, că fratele său, un tânăr de 19 ani ar fii condus.

„La volanul mașinii implicate în accident a fost fratele copilului de 12 ani, care a decedat. Este vorba de un tânăr de 19 ani, care nu deține permis de conducere. Acesta era la volanul unei mașini cu volan pe partea dreaptă. În mașină se mai aflau mama și unchiul celor doi copii”, a spus Gheorghiță, pentru Mediafax.

Citeste si...
Procurorii sunt ACASĂ la Marian Vanghelie şi la Primăria sectorului 5.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere pe drumurile publice fără drept.

Un copil în vârstă de 12 ani a fost singura victimă găsită la locul producerii accidentului din comuna Băcești.

„A fost găsit inconștient, au început manevrele de resuscitare, însă nu a răspuns, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Vaslui, potrivit Mediafax.

Polițiștii au stabilit că mașina a lovit un cap de pod și fac cercetări, având bănuiala că la volan era chiar copilul de 12 ani, care a decedat.