„Am luat-o de pe stradă şi-a urmat dezastrul”

 Radcioiu (3)

Florin Răducioiu a trăit de-a lungul vieţii mai multe experienţe, dar sunt câteva episoade despre care nu-şi aduce aminte cu drag.

Janine Sarbu (1)

Unul dintre ele s-a desfăşurat pe parcursul sezonului 1991-1992, pe când fostul atacant era la Verona. „Un sezon de coşmar! Mă îndrăgostisem până peste cap de Janine, un fotomodel celebru al acelor ani. Toată fiinţa mea era legată în acea perioadă de această fată, care avusese nişte contracte şi în Italia şi terminase o relaţie cu Florin Segărceanu. Adevărul e că am abordat-o pe Janine direct de pe stradă, în zona bulevardului Dacia. Aveam un VW Corrado sport, ne-a făcut cu mâna, am dus-o acasă ca un cavaler adevărat, am făcut apoi schimb de telefoane şi s-a legat o idilă.

Eram căzut la meciuri, la antrenamente, suporterii ne atacau când veneam din deplasări, m-au agresat şi pe mine o dată. Am retrogradat în acel sezon, fanii m-au considerat vinovat, pe bună dreptate, iar eu, peste ani, mi-am cerut scuze public pentru prestaţiile din anul dezastruos. Am greşit şi nu l-am ascultat atunci nici pe Giovanni Becali. Mi-a spus de zeci de ori să renunţ la Janine, dar n-am făcut-o decât foarte târziu. Despărţirea s-a petrecut într-un fel foarte dur!”

Florin Răducioiu a jucat în 30 de meciuri în acel sezon şi a marcat doar două goluri.

 

Citeste si...  Incredibil! Aşa arată ea la 4 zile după ce a născut!