La câteva clipe după arestarea fostului parlamentar Sebastian Ghiță au apărut noi amănunte de-a dreptul halucinante. Se pare că polițiștii i-au luat urma lui Sebastian Ghiță după ce acesta a fost vizitat de două ori de amantă.

Oana Niță este femeia care l-a urmat pe Sebastian Ghiță pe traseul Istanbul-Belgrad și tot ea l-ar fi dat de gol pe fostul deputat. Sebastian Ghiță a fost vizitat de două ori de Oana Niță și astfel autoritățile au reușit să identifice locul în care se află omul de afaceri. Oana Niță, este patroana unui lanț de magazine de haine din România și era prietena lui Sebastian Ghiță de aproximativ doi ani.

Citeste si...
Cercetătorii au stabilit ce rol au copiii în raspândirea COVID

Sebastian Aurelian Ghiţă a fost localizat şi reţinut, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, Serbia, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Fostul deputat, cu înfăţişarea schimbată, avea documente false, de Slovenia, şi era însoţit de fratele său, Alexandru Ghiţă.

Potrivit autorităţilor, extrădarea lui ar putea dura de la câteva zile la maximum o lună. Fostul deputat, căutat cu mandat de arestare în două dosare penale, a dispărut din ţară de aproape 4 luni, de sub supravegherea poliţiştilor de la Direcţia Operaţiuni Speciale.