Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineaţă, la o a anexă a Circului Globus de pe Şoseaua Petricani din Capitală şi s-a întins pe o suprafaţă de 300 de metri. Este vorba despre un grajd pentru animale. De asemenea, flăcările au cuprins şi o clădire administrativă.

Mai multe autospeciale ale ISU şi un echipaj SMURD au intervenit pentru a stinge flăcările, dar 11 animale au murit în incendiu.

”În şoseaua Petricani erau adăpostite animalele pensionate ale circului. Anul trecut, de acolo, am dus doi lei, trei tigri şi o cămilă albă la Grădina Zoologică din Braşov şi urmează să le găsim şi celorlalte astfel de locuri”, a declarat Victor Coman care a mai spus că nu ştie de ce doi dintre tigrii nu au ieşit din cuşcă şi a menţionat că acolo nu se aflau furaje depozitate.

”Nu ştim exact ce s-a întâmplat. Eu acum am venit de acolo. Administratorul nostru mă va suna imediat, pentru a-mi da mai multe detalii. Ştiu că au murit doi tigri, care nu ştiu de ce nu au ieşit în curtea lor, cum au făcut ceilalţi trei. Mai erau acolo câteva pisici şi porcuşori vietnamezi, care aparţineau unei dresoare ucrainene”, a mai afirmat el. ”Din fericire, nu este niciun angajat rănit. Nu aveam furaje depozitate acolo. Existau stingătoare şi oamenii au încercat iniţial să stingă ei. Au văzut că flacăra este mare şi au sunat imediat la pompieri”, a mai spus Coman.

Citeste si...
Firea, după ce PNL și USR - PLUS au anunțat că vor vota împotriva Rovanei: 'Va fi comisar, pe necazul lor. Se vor umple de ridicol'

11 animale, printre care şi doi tigri, porci vietnamezi, pisici și câini, nu au mai putut fi salvate de pompieri. Animalele care au putut fi salvate au fost mutate într-o altă anexă.

Intervenția pompierilor a fost îngreunată deoarece în apropiere nu exista nicio sursă de apă.MWRmNmUxMzQxNmY5NGZjZjVjNmM3ZmVmNDlh.thumb