Dragoș Săvulescu, fostul acționar de la Dinamo, condamnat de Curtea de Apel București în dosarul retrocedărilor ilegale împreună cu Radu Mazăre, s-a predat în Italia.

Dragoş Săvulescu (44 de ani), omul de afaceri condamnat de Înalta Curte la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa, era dat în urmărire de poliţie, iar pe numele său a fost emis mandat de arestare.

Dragoș Săvulescu plecase din țară, înainte ca magistrații să-l condamne.

Cine este Dragoș Săvulescu

Omul de afaceri a fost timp de 8 ani acționar la Dinamo, iar în mai 2011 a devenit președinte-delegat al ”câinilor”, după ce a negociat cu Cristi Borcea în America mutarea.

Citeste si...  Norica Nicolai a declarat că nimeni din conducerea ALDE Europa nu a făcut declarații care să confirme excluderea noastra

Săvulescu a fost bine primit la acel moment de către ultrașii ”câinilor” și pentru look-ul pe care l-a afișat atunci.

Purta părul într-o codiță subțire, la spate, care i-a adus imediat porecla ”Samuraiul”. În plus, asemănarea izbitoare cu Ciprian Marica i-a adus un alt val de simpatii.

Dragoș Săvulescu a făcut avere în primul rând din tranzacţii cu terenuri. Potrivit presei, ar fi cumpărat la preţuri foarte avantajoase drepturile litigioase asupra unor terenuri din jurul Bucureştiului.