Brigitte si Ilie Nastase formeaza fara doar si poate un cuplu nonconformist si ar face orice unul pentru fericirea celuilalt. Se rasfata cu tot felul de cadouri scumpe, insa Brigitte l-a dat pe spate pe Ilie cu un dar ce i-a incins imaginatia.

61528951

Ilie Nastase si Brigitte Sfat au devenit un cuplu in 2012, iar anul trecut si-au si oficializat relatia. Cei doi nu sunt la prima casnicie insa sunt siguri ca de data aceasta si-au gasit sufletul pereche si ca vor ramane impreuna pana la adanci batraneti. Ilie o copleseste cu daruri pe sotia sa, de obicei bijuterii scumpe si de  buna calitate.

Ea poarta bijuterii de mii de euro, insa toate cu semnificatie sentimentala, primite cadou de la sotul sau. „Toate bijuteriile pe care le am au o semnificatie, sunt primite cu diverse ocazii importante pentru noi: un an de relatie, un an de casnicie. Sunt alese impreuna cu Ilie si le port de dragul lui”, a declarat Brigitte Sfat, pentru CANCAN.ro.

Ilie a primit „protectie pentru bijuterii”

De partea cealalta lucrurile nu sunt la fel de costisitoare, mai ales ca Ilie Nastase nu suporta sa poarte bijuterii. Cei mai nastrusnic cadou primit de la sotia sa a fost un sac de…prezervative. „Nu-mi plac bijuteriile, sunt barbat, nu port. Imi plac ceasurile in schimb. Sa vad daca ai curaj sa spui ce mi-ai daruit intr-o dimineata. Cand ai aruncat punga pe mine. Prezervativeee, un sac”, ne-a spus celebrul tenismen, distrandu-se pe cinste.

Atat Ilie Nastase cat si Brigitte Sfat au mai fost casatoriti si au fiecare copii din casniciile anterioare. Ilie are cinci copii, iar Brigitte doi, iar cu totii se inteleg de minune cu mama, respectiv tatal vitreg. De multe ori, copii merg si in vacante alaturi de Brigitte si Ilie insa cei doi mai au si escapade romantice in care se bucura pe deplin unul de compania celuilalt.

Citeste si...
Brigitte, nu aşa face o doamnă!