zr (3)

Pe lângă cuvintele de laudă aduse Simonei Halep după calificarea în semifinalele turneului de la Madrid, Ilie Năstase a avut şi câteva mustrări pentru sportivă.

Fostul tenismen i-a atras atenţia Simonei Halep asupra declaraţiilor pe care chiar ea le-a făcut, susţinând că nu este normal să spui că nu-ţi poţi bate un adversar.

„Acum că Serena nu mai e, are şanse să câştige turneul. A spus că nu poate să o bată. Nu pot să înţeleg aşa ceva! Nu se face asta! Nu spui că nu poţi să nu baţi pe cineva. Aveam şi eu unii, dar nu spuneam că nu pot să-i bat! E o greşeală, însă e tânără, poate că învaţă”, a spus fostul tenismen Ilie Nastase la Dolce Sport.

Cu toate acestea a recunoscut că este un rezulat bun şi apreciază performanţa româncei.
„E un rezultat bun, mai ales că Ivanovic venea după un meci câştigat la Bucureşti. E un turneu bun de pregătire înainte de Roland Garros. Numai prin victorii vine încrederea”, a mai spus Năstase.

Simona Halep a încheiat meciul de vineri în mai puţin de o oră, 6-2, 6-2 cu Ana Ivanovici! Românca este favorita numărul 4 a turneului şi a mai trecut de Julia Goerges, Lara Arruabarrena şi Sabine Lisicki.

Citeste si...
Mihai Neamţu îşi atacă foştii aliaţi şi pe Traian Băsescu