Pentru că aşa ceva nu este posibil, femeia a sunat disperată la poliţie

homelessjesus

O nouă statuie din orașul american Davidson, Carolina de Nord, îl înfățișează pe Iisus în postura de om al străzii care doarme pe una din băncile unui parc, cuibărit sub o pătură.

Singurul indiciu care sugerează că este el sunt rănile rămase pe picioarele lui dezgolite în urma răstignirii pe cruce. Statuia a fost instalată de Biserica episcopală St. Alban pe proprietatea ei, aflată în mijlocul unui cartier de lux, populat cu case bine întreținute. Unii localnici s-au speriat de ea.

O femeie din cartier a sunat imediat la poliție după ce l-a văzut pe Iisus dormind în parc, spune David Borkas, editorul publicației DavidsonNews.net, care a primit la redacție o scrisoare de la un alt localnic îngrozit de statuie.

Alți vecini au considerat că ea îl prezintă pe Fiul Domnului într-o ipostază insultătoare și că imaginea unui om al străzii cuibărit pe o bancă aduce rușine cartierului. Statuia din bronz, care a costat 22.000 de dolari, a fost construită însă în memoria unei enoriașe, Kate McIntyre, pasionată de arta publică.

“[Statuia] oferă autenticitate bisericii noastre”, a spus pastorul David Buck.

 

 

Citeste si...
Ea l-a învățat să sărute așa bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.