Un bebeluș de 5 luni se află pe lista românilor infectați cu noul coronavirus Covid 19 iar mama lui afirmă că băiețelul s-a îmbolnăvit în spital, din cauza erorilor făcute de cadrele medicale.

Mama și bebeluș ei de 5 luni infestati cu coronavirus mama a povestit pentru jurnalistii de la un post TV cum s-a intamplat totul, dar si cum erau tratati pacientii cu Covid-19 in spitalul caruia nu ii este dat numele.

„Din spital, doamna, de unde credeti ca puteam sa-l iau, din spital. Din spitalul mare. De miercuri dimineata, la ora 3, sunt internata la boli infectioase. De miercuri dimineata de la ora 3 pana joi la ora 4-5 sa spunem, in jurul orei 3-4-5, baiatul meu nu a fost consultat de nimeni. Eu ii dadeam paracetamol supozitoare, nurofen supozitoare, panadol. Din ambulanta ne-a coborat intr-o sectie in care erau bolnavi cu covid. (…)

Si ne-a bagat in alta sectie, am stat acolo, baiatul avea febra, temperatura(…) Iesi de pe usa pe hol, mai este un hol unde sunt saloane, si-acolo cred ca sunt foarte rau. Tusesc, au oxigen – chestie de-aia cu furtun la nas, oxigen cred ca este, e foarte… cum sa zic.

Citeste si...  Iubitul tau nu e satisfacut sexual? Iata cum iti dai seama daca este sau nu multumit

De la ei, merge, pune seringi, pune ace, pune branule, le face injectii, vine la noi cu aceleasi manusi, face injectii, pune branule, face tratamentul. Asistentele ies, cu acelasi costum, consulta un om infectat, vine la copil, pune mana pe copil. Nu se dezinfecteaza, nu-si da costumul jos deloc.

Astazi mi s-a umflat baiatul tot la fata si am iesit pe hol, am tipat, am strigat la medic si am zis ca baiatul meu e umflat tot la fata si n-a durat 10 minute si a venit medicul, s-a uitat la el, a pus mana pe telefon, a sunat sa intrebe de analizele noastre. Am inceput sa plang disperata, sa plang ca nu mai aveam nicio putere, mi-a fost in minte ca trebuie sa stau puternica si am stat. Sincer, doamna, mi-e frica. Mi-e frica, ca am un singur baiat si mi-e frica”, a povestit mama bebelusului.