Juratul show-ului „X Factor” a vorbit, într-un interviu, despre plecarea sa de la Pro TV.

980482l.jpgts1412604856

Brenciu și-a spus părerea despre criticile formulate la adresa lui după venirea la Antena 1. „N-au fost neapărat critici. Am citit mai degrabă regrete din partea unor telespectatori care se obişnuiseră cu mine trei ani în acel format. Pun pasiune în orice emisiune apar şi le înţeleg nostalgia, pentru că şi eu am avut contribuţia mea infimă la apropierea producţiei respective de sufletul publicului. Piaţa românească e extrem de mică!”, a explicat el pentru site-ul agentiadepresamondena.com.

„Transferuri se fac peste tot, şi în fotbal, şi în filme, muzică şi, evident, în trusturile media din întreaga lume. N-am făcut nicio crimă venind la Antena 1, nici măcar nu am trădat pe nimeni, aşa cum am văzut scris în unele comentarii”, mai spus Brenciu.

Brenciu a spus că plecarea sa la Antena 1 trebuie privită ca o decizie normală pentru piața românească de televiziune

Horia Brenciu a spus că pentru el contractul cu Antena 1 reprezintă un parteneriat de încredere: „Am găsit în Antena 1 un partener şi un post de televiziune cu care pot colabora atât pe sticlă, cât şi în cadrul proiectelor mele muzicale, ceea ce pentru mine este foarte important. X Fsctor este primul proiect major în care mă implic. Vor urma şi altele, cât de curând. (…) Mă bucur să fii întâlnit un post alături de care să mă pot dezvolta mult mai complex decât am făcut-o până acum!”.

Citeste si...
Afla cui ii facea Liviu Varciu serenade