Jurnalistii straini au manifestat mai mult interes pentru operatia de micsorare a sanilor facuta de sportiva in 2009 decat de performantele sale sportive din acest turneu. Simona a fost pusa intr-o ipostaza stanjenitoare la US Open, in momentul in care unul dintre jurnalisti a insistat pe acest subiect.

foto-simona-halep-face-senzatie-dupa-operatia-de-micsorare-a-sanilor-vezi-cum-arata_size1Jucatoarea de tenis a declarat in timpul interviului ca acum se simte bine, iar asta este tot ce conteaza, insa jurnalistul a continuat cu intrebarile legate de operatia de micsorare a sanilor, facand-o sa se simta stanjenita. Romanca a spus in cele din urma ca acest subiect nu mai este unul de actualitate si ca refuza sa mai discute despre asta.

halepIn 2009, Simona Halep si-a micsorat sanii din cauza durerilor de spate pe care le avea in timpul meciurilor. Ascensiunea jucatoarei de 21 de ani, insa, a fost apreciata de jurnalistii de la New York Times ca fiind „vicleana si brusca, la fel ca si in cazul celorlalte jucatoare din Romania”. (D.A)

Citeste si...
Simona Halep vrea o schimbare în tenisul mondial. Declaraţia româncei după calificarea echipei naţionale în Grupa Mondială I a Fed Cup