Cu ce preţ se poate cumpăra un sacou purtat de Busu, la rubrica Meteo

haine-vedete-pro-tv

Pentru prima data, hainele purtate de vedetele din Pro TV pot fi cumparate, la pret redus. Ele au fost scoase la vanzare pentru angajatii televiziunii. Iata ce se poate cumpara si la ce pret.

Odata cu mutarea studiourilor din birourilor Pro TV din cladirea turn, intr-o hala de birouri din apropiere, garderoba vedetelor, mai exact hainele pe care acestea le-au purtat in ultimii ani, a fost scoasa la vanzare in circuit inchis.

Mai exact, salariatii Pro TV au ocazia sa cumpere hainele si accesoriile care au fost purtate pe post de vedetele televiziunii. Vorbim a aici de sacouri, camasi, pantofi, chiar si inele care au fost purtate, de-a lungul timpului, de Andreea Esca, Cabral, Busu, Mircea Solcanu sau Victor Slav.

mircea-solcanu-cabral-acasa

Conform presei mondene, preturile acestora nu sunt piperate. O rochia are pretul intre 70 si 150 de lei, o camasa in jurul a 50 de lei, un sacou 100 de lei, iar pantofii intre 50 si 200 de lei.

Se mai pot achizitiona curele cu 30 de lei si inele cu 2 lei bucata. Toate acestea au fost oferite la vanzare angajatilor Pro TV, pentru a putea, se pare, salva din spatiul pe care il ocupau.

Citeste si...  PROGNOZA METEO.