Gigi Becali a comentat duminică scandalul în care este implicat Cristian Boureanu, care a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă fusese reţinut, după mai multe ore de audieri.

„Văd că se comentează că nu trebuia miliţia să facă aşa. Păi ce trebuia să facă? În America, ştii ce-ţi face? Îţi rupe capul, nici nu stă la vrăjeală, mâinile la spate, cătuşe şi dacă te mişti te şi împuşcă. Trebuia bătut mai rău, rău de tot, nu că stai puţin. Cum să loveşti un miliţian? Acum văd pe la televizor că n-au făcut bine. Ce să facă săracii miliţieni? Ei să fie injuraţi, loviţi că nu e o problemă ca nu cumva să se supere la tv cineva. Nu l-a bătut rău. Trebuia bătut rău de tot ca să se înveţe minte.

Citeste si...
PE IUBITA LUI BOUREANU O STRANGE MAIEUL! EA MERGE INCA LA SCOALA!

El este omul lui Băsescu, el are bani de la Băsescu. Dacă nu avea el afaceri de la Băsescu, în campania electorală, mai făcea el aşa? Mai avea bani de băutura. Banii lui de băutură sunt din furtişag de la Băsescu. El nu avea niciodată bani, decât din furtişag de la Băsescu, afaceri cu Altchim. Acum bate milţieni. Vai de capul lui! Daca eram eu miliţian, era în spital internat”, a spus Gigi Becali pentru România TV.