„Poate te dau afară! Să plăteşti tu!”, a urlat nervos la telefon

gigi-becali

Steaua are de platit 120.000 de euro lui Adrian Cristea, jucator care nu se mai afla deloc in gratiilor conducerii. ‘Printul’ a fost in plin scandal cu echipa campioana, asa ca a reclamat-o pentru neplata primei de 120.000 de euro pentru calificarea in Champions League.

Cristea a mers in Israel sa negocieze cu Maccabi Petah Tikva, insa oficialii din Ghencea i-au dat ‘ok’ pentru transfer doar daca va renunta la bani. Cum el nu a fost de acord, iar plangerea la LPF a fost solutionata favorabil pentru Cristea, Steaua are de platit banii.

Vestea nu i-a picat deloc bine lui Becali, care l-a sunat pe Argaseala si i-a reprosat ca a gresit: „Vali, ai zis ca rezolvi tu, am observat… Sa vedem de unde ii dai, poate din salariul tau, nu ma intereseaza, te descurci, eu nu iti dau nici un ban! Poate te dau si afara, nu e prima oara cand ma iau dupa tine si pierd procesele. Parca te pricepeai la contracte, acum ce facem? Sa vedem de unde ii dai tu banii!”, ar fi spus Becali, potrivit sursei citate.

In plus, Cristea vrea sa primeasca si suma de aproximativ 50.000 de euro, bani pentru salariile din decembrie pana in prezent.

Citeste si...  LUI "BASE" II PLACE SA VORBEASCA LA TELEFON!