Gheorghe Zamfir, maestrul naiului, are o slăbiciune: câinii. În reşedinţa sa din Găeşti, marele artist creşte 20 de patrupede:

VDT-ZAMFIR-0_vezi-tifet_1_c84f02e7d5“Îmi place foarte mult să am grijă de aceste suflete nevinovate, dar şi mai sincere decât omul, uneori. Nu e uşor să te descurci cu atâţia câini,  dar m-am obişnuit. Acum fac parte din familia mea şi-i iubesc de parcă ar fi copiii mei. I-am adunat de peste tot, de câmpuri, de sub poduri, de-acolo de unde i-am găsit. Fiecare câine are un nume, dar şi povestea lui. În general au nume de flori, iar majoritatea poveştilor sunt triste. Am zis că nu le voi lăsa doar pentru mine, ci la anul voi scoate o carte, unde voi împărtăşi publicului fiecare istorioară a acestor suflete care-mi dau zâmbetul de dimineaţă…

Citeste si...  Ce ritual incredibil are fiul lui Nelson Mondialu in dormitor!

Avem doi pechinezi, Melinda şi Leo, şi un yorkshire terrier, pe care-i ţinem în casă, pentru că sunt mai micuţi, ceilalţi stau în curte şi în spaţii amenajate şi sunt sterilizaţi. Dacă se întâmplă să plecăm de-acasă, le lăsăm mâncare pentru două zile”, a povestit Gheorghe Zamfir.