Gheorghe Hagi, fostul campion al Nationalei, este nevoit sa-si vanda din proprietati din cauza problemelor pe care le are cu banii.

Gheorghe-Hagi--coplesit-de-necazuri--Fostul-campion-al-Nationalei-are-probleme-cu-banii-si-e-nevoit-sa-si-vanda-proprietatile

In 2012, acesta si-a achizitionat in Poiana Brasov doua apartamente cu trei camere pentru copiii sai, Kira si Ianis, care au costat impreuna 900.000 de euro, iar acum sunt la vanzare.

Conform revistei Capital, averea sa e estimata la peste 17 milioane de euro, fiind in crestere datorita performantelor din Liga 1 obtinute de Viitorul Constanta, echipa pe care Regele o finanteaza, dar si a Academiei de fotbal in care fostul lider al Generatiei de Aur a investit peste 10 milioane de euro.

Desi Hagi nu ar trebui sa aiba probleme cu banii si nici sa ajunga sa-si vanda din proprietati, acesta a decis sa vanda cele doua apartamente pe motiv ca nu mai locuieste nimeni acolo.

Cu banii obtinuti in urma acestor tranzactii, cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile vrea sa construiasca pentru copii sai case in Capitala pentru merite sportive si artistice. Ianis este fotbalist si se afla deja in vederile unor cluburi putenice din strainatate, in timp ce Kira are mari sanse sa devina o artista de talie internationala.

Citeste si...  REGELE CU PICIOR DE AUR!