S-a zvonit ca el a cerut-o pentru a doua oara in casatorie, iar ea a spus emotionata “da”. Apoi, gurile rele au spus ca ei sunt de fapt despartiti de mai multe luni. Cine sa-i mai inteleaga pe Bianca si Victor?

61583221

Probabil ca nici ei nu stiu exact ce ii mai leaga, dar cert este ca inca mai exista ceva intre Bianca si Victor. Chiar daca s-a zvonit ca s-ar putea casatori pentru a doua oara, blondina si fostul “baiat de la meteo” nu au iesit nici sa confirme, nici sa nege.

61604426

Le-a “tradat” putin relatia amicul lui Slav, Bogdan Vladau, care a dezvaluit ca nu stie nimic despre planurile lor de viitor si ca, daca acestea ar fi existat cu adevarat, el ar fi aflat primul.

61577425

Cu toate acestea,ultimul gest facut de Slav pentru Bianca a emotionat-o pana la lacrimi pe blondina. Fosta sotie a lui Victor a participat weekend-ul acesta la Oradea, la deschiderea unui salon pe care il va patrona o buna prietena de-a ei. Desi amandoi au programe foarte incarcate, si-au facut totusi timp sa ajunga in vestul tarii. In plus, Bianca e de inteles, dar Victor… e clar ca nu a batut atata drum doar pentru o tanara pe care, culmea, fosta lui partenera a cunoscut-o pe vremea cand era cu Cristea!

61583222

Citeste si...
Cum arată nora lui Adrian Năstase în costum de baie. Fiul cel mare al fostului premier al României și soția sa, aniversare departe de ochii lumii