Richard Gere s-a cuplat cu  Padma Lakshmi, gazda emisiunii “Top Chef”!

  richard-gere

In toamna anului trecut, Richard Gere isi anunta divortul de sotia lui dupa un mariaj de 11 ani. Nu a trecut mult timp si Richard Gere a facut o noua cucerire, acesta avand o relatie acum cu Padma Lakshmi, gazda emisiunii “Top Chef” din Statele Unite.

Aflat in plin proces de divort de a doua lui sotie, Carey Lowell, Richard Gere are acum o noua iubita. Actorul, in varsta de 64 de ani, se iubeste cu Padma Lakshmi (43 ani), gazda Top Chef America, cei doi incepandu-si relatia in urma cu cateva luni. S-au cunoscut la New York, acolo unde Gere filmeaza acum pentru o noua pelicula, iar lucrurile s-au legat intre ei inca din prima clipa.

Richard Gere si Carey Lowell s-au cunoscut in anul 1995, la scurt timp dupa ce Richard Gere a divortat de Cindy Crawford, cea care i-a fost sotie intre anii 1991 si 1995. Richard si Caley s-au casatorit in 2002, dupa o relatie de sapte ani.

„A venit momentul sa spun lumii intregi ca sunt mai fericit, mai deschis si mai relaxat decat am fost vreodata in viata mea. I-am cerut mana acum trei ani, dar abia acum am reusit sa facem acest pas important. Este greu sa impaci ambele familii si job-urile care presupun foarte multe calatorii. Intr-un final, ne-am luat copiii, cativa prieteni si am facut-o! Suntem doi oameni maturi care au mai trecut prin alte casatorii si luam asta in serios. M-am simtit casatorit din momentul in care am cunoscut-o, ca sa fiu sincer”, a povestit celebrul actor imediat dupa nunta.

Carey Lowell a fost casatorita de trei ori. Primul ei sot a fost John Stember, fotograf, intre anii1984 – 1988. Un an mai tarziu s-a casatorit cu actorul Griffin Dune si a devenit pentru prima oara mama.

Richard si Carey au impreuna un fiu, pe nume Homer, si sunt coproprietarii Bedford Post Inn din Westchester County.

La randul ei, Padma a fost casatorita cu celebrul scriitor Salman Rushdie intre 2004 si 2007, iar ulterior a avut o relatie cu miliardarul Teddy Frostmann, care a murit insa de cancer la creier in anul 2011. Aceasta are o fiica de trei ani in urma relatiei cu Adam Dell, fratele lui Michael Dell, fondatorul celebrei firme de PC-uri Dell Computers.

Citeste si...  Mario Iorgulescu a pus mâna pe o bombă sexy de milioane!