Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a hotărât ce va face în următoarea perioadă mai ale că s-a tot vorbit în ultima vreme de o posibilă candidatură a sa la Preşedinţia României. Gabriela Firea respinge ferm ideea unei posibile candidaturi și spune că va sta la Primărie până în 2020.

„Sunt recunoscătoare pentru faptul că am reușit să atrag încrederea românilor prin activitatea pe care am depus-o(…). Vreau să răspund românilor care m-au votat în Capitală și care și-au pus toată încrederea și speranța în activitatea mea, astfel încât la finalul mandatului să poată să spună că au făcut o alegere bună. Am reușit să pătrund aproape toate tainele Primăriei Generale, pentru că zilnic aflu noutăți. Încerc împreună cu echipa mea să îndrept anumite erori”, a declarat Gabriela Firea.

„Fac parte dintr-o familie politică. Sunt solidară cu toți colegii mei. Anul acesta românii așteaptă să fim văzuți la muncă(…) Sunt un om 100% recunoscător față de votul bucureștenilor. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge în politică. Îmi doresc să închei mandatul la Primăria Capitalei și nu să-mi abandonez misiunea pentru o altă postură politică. Am convingerea că un astfel de abandon ar fi taxat de către români”, a mai spus Gabriela Firea.