Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunță faptul că jurnalista Anca Florea va fi noul manager al Circului Metropolitan București, până la organizarea consursului pentru ocuparea funcției de director al instituției. Anca Florea este mama jurnalistei Sabina Iosub de la Antena 3, post pentru care a și lucrat mai mulți ani de zile.

”Mult succes, Anca Florea! Un om onest, profesionist, dinamic! La cat mai multe spectacole de calitate!

Primaria Capitalei anunta ca, de azi, doamna Anca Florea a preluat atributiile functiei de manager al Circului Metropolitan Bucuresti, pana la organizarea concursului pentru ocuparea functiei de director la aceasta instutie, conform legislatiei in vigoare.

Cu o vasta experienta jurnalistica, cunoscuta voce de radio si realizatoare de talk show-uri, doamna Anca Florea a ocupat si o serie de posturi cu atributii in management si comunicare, atat in Radiodifuziunea Romana cat si in cadrul Ministerului Culturii.
A fost realizatoare de emisiuni la Radio Romania Actualitati, Redactor-Sef Stiri la TVR International, membru CA la Radiodifuziunea Romana etc.

Citeste si...  Adrian Preda şi Adrian Chebuţiu, reţinuţi în dosarul privind neachitarea restanţelor companiei

A publicat trei volume – ‘Inapoi, in Basarabia’, Editura Cartea Romaneasca – 1994, ‘Pastrati Romania intreaga’ – Editura Viitorul românesc – 1996, ‘Perechea mea din cer’ editura Tofan Group – 1998. A castigat premii precum ‘Premiul National de Umor George Toparceanu’, acordat de Asociatia Nationala a Umoristilor – 1996, Galaxia Radio/SRR si Premiul ‘Pamfil Seicaru’ acordat de Societatea Ziaristilor Romani – 1994.”, scrie Gabriela Firea.

https://www.facebook.com/gabifirea/photos