fc-gabriel-tamas-watford_3183080-660x495

UPDATE 19: 47 Florin Manea, impresarul lui Gabi Tamaş, a confirmat informaţia oferită în exculusivitate de către FANATIK.RO: “Am vorbit în urmă cu 10 minute cu Gabi la telefon. Era tare supărat, deoarece nu era acum momentul pentru o accidentare, mai ales că el revenise la echipa naţională. Trebuie să se opereze urgent. Cei de la club de la el au spus că îi vor plăti totul chiar dacă i-au oferit posibilitatea să se opereze în Spania. Totuşi, Ciprian Marica i-a recomandat să se opereze în Germania la Munchen. Vom stabili în două-trei zile ţara în care el trebuie să se opereze. Deşi perioada de recuperare este de şase luni Gabi este un luptător şi mi-a spus că va trage să revină mai repede pe teren“, a încheiat Florin Manea.

UPDATE 19:25 / Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Gabi Tamaş a aflat luni seară verdictul dur al RMN-ului efectuat în Anglia: “Are ruptură de ligamente încrucişate şi este afectat şi meniscul! Stă şase luni pe bară!”

Vestea cumplită a venit în ziua în care Victor Piţurcă i-a transmis telegrama de convocare la echipa naţională pentru partidele cu Ungaria şi Finlanda, ce se disputa în octombrie.

–––––––

Accidentarea suferită de Gabi Tamaș în partida de campionat pe care echipa sa, Watford, a disputat-o sîmbătă în compania lui Bournemouth, îl poate scoate pe fundașul dreapta din calcule pentru meciurile cu Ungaria și Finlanda, care se vor disputa la începutul lui octombrie. Ar fi al doilea “tricolor” care nu va putea evolua pentru naţională în cele două jocuri, faţă de meciul cu Grecia, după Ciprian Marica, suspendat şi accidentat!

Jucătorul lui Watford a ieșit de pe teren în minutul 32, iar rezultatele finale în privința stării de sănătate a genunchiului drept vor apărea marți, după ce Tamaș își va face RMN-ul. “Singurul lucru pozitiv este că genunchiul nu s-a umflat, însă stăm cu emoții”, a precizat, pentru FANATIK.RO, Florin Manea, impresarul jucătorului de 30 de ani.

Conform primelor informații obținute de FANATIK.RO din anturajul jucătorului lui Watford, Tamaș este suspect de ruptură de ligamente în momentul de față, însă doar RMN-ul o să stabilească perioada exactă pentru care acesta va fi indisponibil. “Eu cred, în momentul de față, că o să lipsească doar două-trei săptămîni, dar sperăm să fie doar o luxație, să facă pauză totală de doar o săptămînă şi să nu fie o ruptură a ligamentelor. Oricum, sînt șanse mici să joace cu Ungaria, era și el supărat pentru acest lucru”, a confirmat Florin Manea. La fel de sceptic au fost și oficialii formației britanice, șeful medicilor de la Watford refuzînd să ofere un verdict public privind perioada de indisponibilitate a lui Tamaș. “E prea devreme, însă nu arată bine”, a afirmat Marco Cesarini.

Citeste si...  Vezi de ce s-a enervat Gabi Tamaș și si-a aruncat în Dâmbovița ceasul de 18000 de euro