A fost una dintre cele mai adulate vedete Disney Channel din lume, copiii aşteptând cu nerăbdare programul ei de pe celebrul post TV, „Magicienii din Weaverly Palace”. Însă părinţii au avut ocazia să o vadă în cea mai porno ipostază, pe când se afla la plajă cu fraţii ei şi când, aplecându-se pentru a se juca împreună cu unul dintre ei, i s-a văzut zona intimă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Acum Selena Gomez are apariţii stilate, dar totodată şi sexy, parcă încercând să strige din toţi rărunchii că nu mai este fetiţa drăgălaşă care o interpreta pe Alex Russo, în serialul „Magicienii din Weaverly Palace”, de pe Disney Channel. La 21 de ani, Selena vrea să scape de publicul-ţintă de acum câţiva ani – copiii şi să intre în rolul de femeie fatală, cu o altă arie de interes: bărbaţii.

Însă acum doi ani, când încă încerca să rămână fata simplă şi draguţă, aceasta a oferit un adevărat specacol pe plajă, dar nu celor mici, ci… tăticilor. Vedeta se afla la mare cu fraţii ei, de care mai are din când în când grijă şi, aplecându-se pentru a se juca împreună cu unul dintre ei, acesteia i s-a văzut zona intimă. Şi nu pentru că nu avea lenjerie pe ea, ci pentru că rochia era prea scurtă, iar chiloţii prea decoltaţi.

Citeste si...  Selena Gomez, intr-o tinuta care ii face picioarele sa para interminabile.