jen 1

Jennifer Lopez este recunoscută pentru aparițiile sale spectaculoase, provocatoare, incendiare și bine puse la punct – reușind încă o dată acest lucru cu ocazie prezenței la o emisiune TV.

Jennifer Lopez, cântăreața de 44 ani a fost surprinsă în timp ce cobora dintr-un SUV negru, ocazie în care și-a putut etala corpul perfect într-o ținută perfectă formată dintr-o fustă cu talie înaltă și un top de dimensiune reduse cu mâneci largi și aplicații negre la baza acestuia – precum modelul fustei.

jen 2

Din cauza fustei, fusta fiind prea scurtă, Jennifer Lopez a fost la un pas de un accident vestimentar. Însă cântăreața a fost suficient de vigilentă pentru a evita să fie protagonista unui incident neplăcut, penibil. Fiind atentă și acționând la timpul potrivit. Dar după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, Jennifer Lopez arată o dovadă de dragoste față de gemenii Emme și Max, dovada o puteți vedea și pe carcasa telefonului pe care sunt imprimate chipurile celor doi copii de șase ani, cu textul „My Coconuts”.

jen 3

Citeste si...  Jennifer Lopez, extrem de sexy la 44 de ani!