Desi lucreaza si au programul incarcat seara pe la concerte si evenimente mondene, ziua se bucura de razele puternice ale soarelui si merg la piscina ca sa se bronzeze impreuna.

Această prezentare necesită JavaScript.

Intr-o zi frumoasa de vara, au decis sa iasa la piscina. Nu este o dorinta in premiera, ci o traditie pentru interpretele Tany Vander si Tatiana Spinu. Cele doua, se pare ca, sunt de nedespartit in ultima perioada. Asta o demonstreaza si cateva poze recente plasate pe contul lor de Facebook.

In apa nu se aventureaza, si asta pentru ca atat Tany Vander, cat si Tatiana Spinu nu stiu sa inoate.

“Noi de vara trecuta iesim pe la piscina. Ne simtim foarte bine pentru ca ambele nu putem inota si ne incurajam una pe alta. Avem in plan sa plecam impreuna la mare, ne pregatim, dar vedem cum o sa fie cu programul, sa fim libere ambele.”, a marturisit Tatiana Spinu pentru perfecte.md.

Intrebata daca isi planifica o vacanta impreuna, Tatiana Spinu a raspuns: ” Va fi o vacanta exotica, dar nu am stabilit deocamdata unde anume vom merge.”

Tatiana Spinu ne-a mai povestit cum se protejaza de razele puternice ale soarelui. Chiar si asa cele doua au reusit sa prinda deja o nuanta de bronz. “Noi ne impacam bine cu soarele, asa ca nu ne facem grij, folosim ulei, ne acoperim capul.”, a mai spus Tatiana Spinu.

Citeste si...  Totul despre internetul pe SMARTPHONE în România.