Fotbalistul a recidivat urât şi s-a făcut de toată jena!

tamas_bautura_25980900

Gabi Tamaş s-a făcut din nou remarcat printr-un episod negativ. Fundaşul care şi-a reziliat recent contractul cu West Bromwich Albion a ieşit duminică seară cu Daniel Pancu, jucătorul Rapidului.

Între cei doi foşti „tricolori” s-ar fi iscat un mare scandal. De vină ar fi Pancu, care nu mai dorea să bea şi vroia să se retragă, dar supărat Tamaş i-ar fi aplicat rapidistului un pumn în plină figură, relatează presa mondenă.

„Pancone” s-ar fi ales cu nasul spart, în timp ce Gabi Tamaş ar fi fost convins cu greu de angajaţii localului să plece. Niciunul dintre cei doi fotbalişti nu a confirmat incidentul.

Tamaş s-a dat în spectacol şi în urmă cu 4 luni, înaintea amicalului naţionalei cu Trinidad. Fundaşul s-a îmbătat într-o noapte şi a spart uşa unuei scări de bloc, acolo unde s-a prăbuşit şi a dormit cîteva ore.

Tamaş a fost atât de beat încât nu-şi aminteşte nimic din peripeţiile făcute joi-noapte, îndeosebi de cele de dimineaţă, când a intrat cu forţa în scara unui bloc. Ajuns la secţia de poliţie, fundaşul lui West Bromwich a dormit în jur de 10 ore pentru a-şi reveni, cât de cât, spre o stare normală. Numai că până a ajunge într-un pat, acesta a fost destul de agresiv în secţia de poliţie.

În aceste momente se pare că fundaşul Gabriel Tamaş este în drum spre Cluj, unde, cel mai probabil, va semna cu CFR Cluj în cursul serii. (I.G.)

 

Citeste si...
Facebook lansează funcția de salvare. Vezi ce vom putea face de acum înainte..