Corina Ungureanu, de la pictoriale sexy la europarlamentare

wrds (10)

Corina Ungureanu, fostă campioană mondială la gimnastică, şi-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare în calitate de candidat independent.

Corina Ungureanu este cunoscută publicului din România atât pentru medaliile sale cât şi pentru scandalul izbucnit în anii 2000, când a pozat alături de alte gimnaste pentru un pictorial nud, în Japonia.

Primul său pictorial a fost realizat în 1999, după care a apărut într-un al doilea pictorial, în 2008, pentru ediţia românească a revistei Playboy.

Ea era fotografiată în diferite ipostaze, inclusiv în timp ce îşi făcea exerciţiile de gimnastică. Totuşi fosta gimnastă a regretat gestul său declarând că nu a ştiut în ce scandal va intra.

În urma pictorialelor sale Ungureanu a fost votată de Bleacher Report în topul celor mai sexy gimnaste, ocupând locul al doilea după spanioloaica Almudena Cid.

Ungureanu încearcă acum să facă pasul spre politica de nivel mare, ea strângând peste 100.000 semnături pentru a putea candida la alegerile eruroparlamentare. Corina Ungureanu a afirmat că îşi doreşte să ajungă în Parlamentul European pentru a promova imaginea României şi pentru a face auzită vocea românilor în Occident.

Ea şi-a anunţat candidatura încă din august 2013. La BEC, Ungureanu a venit însoţită de mai mulţi tineri cu hanorace inscripţionate cu mesaje precum „Independent Corina Ungureanu.

Campioană mondială la gimnastică”. Ea a fost până în 2013 membru PSD, activând în trecut şi în UNPR.

Corina Georgiana Ungureanu, născută în 29 august 1980 la Ploieşti, a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi 1999.

Ea a fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câştigat de două ori titlul mondial şi a fost campioană europeană la sol în 1998.

 

Citeste si...
Cântăreața Courtney Love susține că a găsit avionul malaezian dispărut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.