A crezut ca linistea incepe sa se astearna, in viata ei, insa s-a inselat amarnic. De mai bine de un an, o blonda celebra de la noi traieste un adevarat calvar din pricina tatalui fetitei sale, care se pare ca si-a facut un scop din a o distruge.

61331071

Neintelegerile dintre Elena Hueanu si fotbalistul Cristi Coanda au inceput de acum aprocimativ doi ani, de cand tanara a ramas insarcinata. Numai ca ea a preferat sa tainuiasca toate episoadele violente prin care a trecut, iar in luna august a anului trecut, imediat dupa botezul fetitei, a plecat in Germania. Iar plecarea ei a declansat un razboi pe viata si pe moarte, razboi care a trecut de la nivelul de amenintari la fapte concrete, respectiv doua procese care sunt acum pe rol: unul in care Elena este acuzata de rapirea fetitei si altul pentru custodia micutei, acum in varsta de un an si jumatate. In urma cu doua saptamani, blonda a rasuflat usurata ca a castigat primul process, da riata ca bucuria sa a durat prea putin:

“Ea a castigat procesul in care a fopst invinuita ca ar fi rapit copilul si ar fi plecat in strainatate. Numai ca fostul ei iubit nu s-a lasat si a facut recurs, asa ca acum asteapta sa se dea un nou termen si sa se vada din nou in fata instantei. Noroc ca toate cheltuielile sunt suportate de statul german, ca altfel ar fi ajuns falita. Prima instant a costat 5.000 de euro”, a povestit o sursa din anturajul Elenei, pentru CANCAN.ro.

Asa cum CANCAN.ro a mai scris, Elena a primit mai multe mesaje de amenintare pe telefonul personal si, speriata, chiar a depus plangere la Politie. Numai ca acestea au continuat, mai exact prin intrmediul unor cunostinte comune. Se pare ca fotbalistul e hotarat sa o distruga pe fosta lui iubita, facandu-si un real scop din asta:

“A incercat sa vorbeasca omeneste cu el, sa se inteleaga, dar nu a fost chip. Pur si simplu nu are cu cine vorbi. Mai mult, barbatul i-a transmis tot felul de amenintari prin intrmediul intermediarilor. Mai exact, ca nu se lasa pana nu o va distruge. Si ca o va face fie sa se sinucida, fie sa se intoarca la el in genunchi”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Citeste si...  CAZ DRAMATIC în Argeş. S-a prăbuşit cu parapanta într-o zonă greu accesibilă.