Rostul Fiscului este unul singur, sa caute si sa gaseasca banii nedeclarati, ascunsi statului de catre persoanele care vor sa evite taxele si impozitele. In lumea artistica, sumele invartite sunt mari. Manelistii au fost somati sa faca dovada veniturilor si a cheltuielilor realizate. Certareti, cantaciosii au strigat ca e cazul sa fie luati la puricat si cei din alte domenii ale muzicii.stefan-banica-concert

Stefan Banica Jr. este un nume sonor pe piata muzicii, teatrului, show-ului, iar artistul a castigat multi bani. Cati? Pai numai anul trecut, 2014, Elvis de Romania. a raportat Fiscului un profit net de 683.214 lei, la o cifra de afaceri de 3.107.414 lei. Stefan face parte dintre cei mai bine cotati artisti, el realizand castiguri de peste 250.000 de euro, numai cu spectacolul sustinut in preajma Craciunului.

Citeste si...
Disperare în Guvern! ANAF va impozita nunțile! Controale și amenzi uriașe

El este administratorul firmei Mabel Concert SRL, specializata in organizarea de spectacole, partenera de afaceri fiindu-i chiar mama sa.

Pe lista celor opt mii de contribuabili luati la ochi de Fisc, se afla si fosta sotie a lui Banica Jr, Andreea Marin. Si Zana trebuie sa faca dovada veniturilor sale.