felix_13_26d7118685Fiindca s-a pus masuta si i-a gatit omleta cu jumari sumar imbracata, austriacul Felix i-a cumparat o masinuta divei de Monaco, Mihaela Radulescu. Si, fara „rautacisme” gratuite, pentru ca o iubeste mult. Altfel domnul Baumgartner ii cumpara un ursulet de plus sau bomboane mentolate, nu ditamai masina!

Lu’ Raduleasca ii merge bine: e iubita si iubeste, participa ca prezentatoare la gale internationale si interplanetare, e in juriu la „Romanii au talent”, se pastreaza bine si nu arata a baba la 45 de anisori. Poponetul ei pozat zilnic de paparazzi dar si de ea este ferm, ceea ce bucura enorm natiunea, ca esti fan sau nu al Mihaelei. Pentru cei care nu sunteti fani, ca sa stiti, Diva a zis s-o pupati… undeva! 

Citeste si...  Andrea Mantea şi fosta viitoare soacră îşi scot ochii în public!

Asa deci si prin urmare, multicatralionarul Felix Baumgartner i-a cumparat o masina unicat iubitei sale, lucru frumos, si s-a grabit sa anunte chestia asta peste tot, un lucru mai putin frumos. Important este ca el s-o iubeasca in continuare si dupa masinuta, sa-i cumpere un avion, o insula, un cer cu stele, chestii de-astea lumesti pe care, nu, fiecare dintre noi le primeste de ziua sa…