ooo

O marcă de lubrifianți (nu, să nu vă gândiți la produsul necesar autombilului dv., ci la celălalt, cel pentru partidele de sex vulcanice) a angajat o întreagă echipă (eteroclită), compusă din sexologi, antrenori de fitness și chiar profesioniști din industria filmelor porno, pentru a realiza un program special de exerciții, care să te ajute… să devii mai bun la pat.

Programul se numește „Sexercises” și are o motivație care stă foarte dreaptă: dacă, de exemplu, te-apuci să faci sex în picioare și nu ești antrenat pentru asta, curând o să începi să tremuri din toate încheieturile. Și câte alte poziții care te-ar incita (și excita), dacă n-ai ști că la un moment dat îți vor provoca mai mult neplăceri decât plăcere. Dar dacă te antrenezi corect, din timp, lucrurile pot lua o altă turnură!

Citeste si...  Şcolile, gata pentru începerea noului an şcolar. Lucrările de reabilitare au fost încheiate
Deocamdată, clipul pe care l-ați putut urmări nu este decât o reclamă publicitară. Însă nu e imposibil ca în curând exercițiile de acest gen să fie o realitate și în sălile de gimnastică și fitness… Și-atunci, ca fond muzical, ar putea prinde melodia cu același nume – Sexercise (la singular, de data asta) – lansată tot în această primăvară de cântăreața australiană Kylie Minogue, pe noul ei album „Kiss Me Once”.
 
Cine spunea că mințile geniale gândesc la fel?