Odată cu guvernarea PSD România a renăscut. Fiecare nouă zi este una plină de speranță și încredere. Schimbările se simt începând cu generațiile tinere și până la stâlpii societății.

Copii și adulții deopotrivă duc un trai mai bun

Pentru elevi guvernarea PSD a făcut posibilă educația în școli și grădinițe curate. Pentru profesori meseria de dascăl nu mai aduce acum doar împlinire sufletească, ci și materială.

De salarii mai mari se bucură și cadrele medicale. În prezent salariile medicilor s-au dublat, iar banii în plus îi motivează să se întoarcă acasă.

Producția agricolă a crescut și va crește în continuare

Există un motiv și pentru care avem produse de mai bună calitate pe masă. În agricultură subvențiile reprezintă acum o prioritate. În plus, Fondul European de Garantare Agricolă a adus României 8 miliarde de euro.

Lungimea sistemelor de canale de irigații reabilitate a ajuns la 1600 de kilometri. În curând terenurile agricole irigate vor atinge o suprafață de două milioane de hectare.

Citeste si...  PNL dă în judecată Guvernul Cioloş. E vinovat că nu poate îndrepta ticăloșiile liberalilor

Toamna vieții este acum mai blândă pentru români

Pentru pensionari guvernarea PSD a adus siguranța zilei de mâine. Cu pensii mai mari, ei au acum mai mult pentru un trai mai bun. E dreptul fiecăruia să se bucure după o viața de muncă. Cu bani suficienți pentru medicamente și îngrijire medicală de calitate, pensionarii se pot acum concentra pe ceea ce contează cu adevărat.

Acum poți să spui DA și afacerilor dar și familiei

Cu programul STARTUP NATION ai posibilitatea de a-ți face planuri realiste gândindu-te la o afacere de succes. Iar fiecare nouă idee ajută România să se dezvolte în continuare.

Este mai simplu acum să spui DA și în viața privată. Salariile decente și locurile de muncă stabile încurajează tinerii români. Viitorul se arată luminos.

Pentru români astăzi este o zi când creștem împreună și ne remarcăm în Europa. Este ziua în care ne alegem reprezentanții dintre patrioți și îi trimitem la Bruselles în numele întregii țări.