Este anchetă epidemiologică la o fabrică de confecţii din Sibiu, după ce 23 de angajaţi au fost confirmaţi cu noul COVID-19, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Prefecturii Sibiu.

”Vă informăm că la o întreprindere de confecţii din municipiul Sibiu, au fost confirmate pozitiv în urma testării cu noul Sars-Cov-2, din primele informaţii,

epidemiologice.Este anchetă epidemiologică după ce 23 de persoane infectate cu COVID. În urma acestor cazuri de infectare, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a demarat anchete

Potrivit ultimei raportări a autorităţilor, în judeţul Sibiu s-au înregistrat 1.055 de cazuri de infectare, 38 în ultimele 24 de ore.

Un focar de COVID-19 a închis o fabrică de confecţii cu aproape 500 de angajaţi din Brăila. Anunțul prefectului: „I-am solicitat sprijinul ministrului Muncii”
Epidemia de COVID-19 a închis temporar o fabrică de confecţii din Brăila cu aproape 500 de angajaţi, la mijlocul lunii iulie.

În acest caz, prefectul județului a anunţat că va propune modificarea OUG nr.30/2020, ordonanţă care stabileşte măsuri în domeniul protecţiei sociale în contextul răspândirii

Autorităţile locale anunţă că proprietarii fabricii de confecţii au decis să suspende activitatea unităţii după ce 42 de persoane au fost testate pozitiv.

Un centru social din județul Vaslui este în carantină: 76 de persoane infectate cu COVID
Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoană Adultă cu Dizabilităţi din Huşi va fi carantinat pentru 16 zile. În cadrul centrului au fost testate pozitiv cu noul coronavirus 76 de persoane, angajați și beneficiari.

La începutul lunii august a fost internată prima persoană care manifesta simptompe specifice infecției cu noul coronavirus.

Persoana a decedat la o zi după internare, confirmarea că a fost infectată cu noul coronavirus venind după deces.

România a depășit 60.000 de cazuri de Covid-19! Sunt 1.350 de noi cazuri de infectare și 43 de decese, în ultimele 24 de ore
Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat, sâmbătă, că în România au fost confirmate 60.623 de cazuri de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, fiind înregistrate 1.350 de noi cazuri (acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv) și 43 de decese, în ultimele 24 de ore, din 21.444 de teste efectuate.

România a depășit, astfel, pragul de 60.000 de cazuri de COVID-19. Alți 29.872 de pacienți au fost declarați vindecați și 6.204 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.595. Dintre acestea, 448 sunt internate la ATI.


Citeste si...
Arafat îi atentionează pe cei care contestau existența COVID că nu e de glumă, mor oameni