FBI, de la care procurorii români care anchetează cazul Caracal au cerut ajutor, a dat același răspuns ca legiștii de la București: osemintele găsite la liziera pădurii au fost prea afectate de flăcări ca să fie aflat profilul genetic.

Dosar deschis privind modul în care INML a analizat oasele găsite la Caracal

Cazul Caracal Doi medici de la INML, audiați la poliție

Astfel, ancheta dispariției Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, cele două fete de 15 și 18 ani din Caracal, se încheie și cu unele semne de întrebare. Anchetatorii nu au reușit să identifice rămășițele omenești găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă spune că sunt ale primei victime, Luiza Melencu.

Ancheta în cazul adolescentelor dispărute în Caracal se apropie de final. Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat că le-a răpit și ucis pe fete, a fost audiat încă o dată.

În fața procurorilor a ajuns și presupusul său complice, Ștefan Risipițeanu. Acesta a recunoscut că știa că vecinul lui a luat cu forța de pe stradă o adolescentă. A spus și că au violat-o amândoi. Ar fi vorba de Luiza Melencu.

Citeste si...
Raed Arafat întrebat dacă garantează cu funcţia în caz de neimplementare a noilor masuri pentru 112

„În ultima variantă dată în fața noastră, a recunoscut acest viol, așa cum Dincă l-a denunțat”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Gheorghe Dincă a stat mai puțin de o oră în fața anchetatorilor de la care a aflat că peste câteva zile îl trimit în judecată cu o acuzație în plus: profanare de cadavre, pentru că ar fi ars într-un butoi din curte trupurile fetelor de 15 și 18 ani pe care le-a răpit.

„El regretă ce a făcut, regretă foarte mult, este spăsit, dar din păcate nu ajută la nimic. Așteaptă să fie trimis în judecată, a fost parcă puțin mai agitat, dar la el stările diferă de la o zi la alta”, spune Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.