Jurnalistul Mihnea Măruță a demisionat din funcția de redactor-șef al publicației PressOne! Anunțul a fost făcut chiar de jurnalist printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Am demisionat de la sit-er la jumătatea lunii trecute. Motivele nu ţin de politică şi nici de ideologie, iar detaliile nu sunt de interes public.

Nu am altă ofertă şi nu ştiu ce voi face mai departe. Le mulţumesc celor care au ştiut şi n-au divulgat această informaţie, iar foştilor mei colegi le doresc să ducă PressOne la următorul nivel, de dragul cititorilor care au găsit aici o oază de normalitate. Şi pentru limba română”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Emilia Șercan a reacționat la anunțul jurnalistului, susținând pe Facebook că este cea mai dureroasă despărțite de un coleg de presă pe care a trăit-o.

Citeste si...  Olguța Vasilescu: Dacă Iohannis refuză desemnarea premierului PSD, va exista motiv de suspendare

„Mihnea Măruţă a demisionat din funcția de redactor-șef al PressOne. Mihnea este unul dintre cei mai buni editori din presa românească actuală, este unul dintre cei mai verticali și onești jurnaliști pe care i-am întâlnit și este omul care a făcut din PressOne o bijuterie de presă.

Mihnea Măruţă jurnalist: El este cel care a crezut în anchetele mele de la bun început și a acceptat să le publice pe PressOne, iar atunci când mi-a fost greu m-a susținut necondiționat. Este cea mai dureroasă despărțire de un coleg de presă pe care am trăit-o vreodată”, a scris Șercan.