Elena Udrea s-a prezentat la urne şi a precizat că, deşi a votat, nu are speranţe că lucrurile din România se vor schimba în bine într-un viitor apropiat, deoarece mulţi dintre candidaţii la prezidenţiale au ocupat funcţii publice, iar rezultatele activităţii lor „sunt cele pe care le ştim”.

„Sunt, probabil, singurul român care s-a intors în România – sau printre puţinii români. Eu nu-mi doresc să plec de aici, ca dovadă că am venit înapoi. Nu ştiu să vă spun dacă pe termen mediu – ca personal, dar şi ca persoană care a fost in politcă şi apropiată de cei care candidează prin faptul că le cunosc activitatea – nu ştiu dacă sunt mari şanse ca lucrurile să se schimbe pe termen mediu”, a declarat Udrea.

Citeste si...  Controverse în cazul decesului lui Dinu Patriciu. Spitalul în care se spunea că a murit afaceristul: Nu a mai fost internat aici în ultimul an

Fostul ministru consideră că trebuie ca cetăţenii să meargă la urne, iar votul trebuie să meargă către cei care îndeplinesc criteriile şi aşteptările pe care fiecare le are.

„Speranţele mele nu sunt foarte mari că lucrurile, într-un viitor scurt, se schimbă radical în bine. Pentru că suntem intr-o conjuctură, în continuare, foarte complicată în România. Mulţi dintre cei care candidează au fost deja în funcţii publice şi rezultatele sunt cele pe care le ştim cu toţii”, a mai declarat Udrea.

Elena Udrea s-a întors în România la inceputul lunii iulie, explicând, la acel moment, a renunţat de bună voie de statutul de refugiat în Costa Rica, deoarece consideră că se poate apăra mai bine din ţară în procesele pe care le are