Ultima lovitura pentru Elena Udrea a fost transferarea, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor, judeţul Prahova. Condiţiile acestei închisori se spun ca sunt foarte grele, iar fostul ministru  al Turismului va avea nevoie de multa putere si tarie psihica pentru a trece peste toate greutăţile.
 
Elena Udrea
 
O fostă deţinută de la Penitenciarul Târgşor. a rememorat cu groaza, pentru o emisiune de televiziune, lunile petrecute de ea insasi dupa gratii, in locul acesta despre care s-au creat atatea legende. Femeia care şi-a petrecut 21 de luni în penitenciarul în care a fost dusă, joi, Elena Udrea, a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D, despre condiţiile acestei închisori. Printre altele, fosta deţinută spune ca a asistat la multe scene pasionale între femei: „Sunt şi trei persoane care dorm în două paturi. Eu am avut neşansa, după ce am ieşit din carantină, să intru într-o cameră în care se iubeau două fete. Cazurile acestea sunt la vedere, nu sunt izolate. Femeile se ţin de mână, se sărută. Au totuşi bun simţ, se duc noaptea la baie.E bine ca noaptea să dormi, să nu vezi ce e în stânga şi în dreapta. Cei din arestul preventiv stau împreună cu cei condamnaţi definitiv. E greu, eşti tu cu tine, trebuie să te gândeşti ce să faci ca să ieşi de acolo. Există o biserică sfântă, cu har de la Dumnezeu. Nu o să aibă dreptul la muncă, pentru că e arestată preventiv, deci în regim închis. Are voie să meargă la coafor să se tundă, o dată pe lună. Există o curte unde se întind rufele şi tot acolo se face şi plimbarea. La Târgşor au vaci, există deţinute care se duc cu vacile la păscut. Nu poţi să mănânci tot meniul. Există o baie cu WC turcesc, care are uşă. Apă se dă două ore, de două ori pe săptămână, timp în care trebuie să se spele 25 de femei. Şobolani nu sunt, dar am văzut soricei”, a spus fosta deţinută, care şi-a petrecut aproape doi ani în Penitenciarul de la Târgşor.
 
Cert este ca deocamdata exista variante si variante: Alina Bica a sustinut, la iesirea din penitenciar, ca ea a fost impresionata de conditiile bune din penitenciar, asta desi avocata ei, Laura Voicu, acuzase public faptul ca fosta sefa DIICOT s-a lovit la Penitenciarul Targsor de atitudini ostentative si chiar de reactii violente. Pe de alta parte, Elena Udrea nu este crescuta la pension si nici nu este genul de fiinta care sa devina victima sigura, asa cam indiferent ce va intampina, in mod cert se va descurca intr-un fel sau altul, mai ales ca ea are si avantajul ca poate comunica tot ce doreste opiniei publice, prin echipa sa care posteaza des pe pagina de Facebook. Pana una alta, problema Elenei Udrea nu-s nici lesbienele si nici eventualele injuraturi venite din partea altor detinute ci faptul ca se stie amenintata de un detinut care sustine ca i s-a promis o suma considerabila daca va reusi sa o infesteze cu virusul HIV.
 

 

Citeste si...  Elena Udrea face tratament să devină mamă? Vrea neapărat un copil cu iubitul ei