Cantareata Ami este una dintre cele mai scunde artiste de la noi, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa se faca remarcata,unii spunand ca esentele tari se tin in sticle mici. Se pare ca statura o mosteneste de la parintii sai, si ei minioni.

61445180

Ami ar putea lua coronita pentru cea mai scunda artista de la noi, fiind chiar mai mica decat Inna, despre care se stie ca este cea mai reprezentativa miniona a lumii artistice. Desi a mostenit inaltimea de la parintii ei, Ami nu s-a aratat niciodata complexata, mai ales ca a invatat de la cei care i-au dat viata ca trebuie sa se faca remarcata prin alte mijloace decat prin silueta ei.

61606644

Cantareata nu s-a jenat niciodata de statura ei si nici nu s-a simtit complexata de faptul ca de abia se zareste in multime. Provenind dintr-o familie in care niciunul dintre ei nu depaseste 1, 70 m inaltime, Ami sustine amuzata ca „esentele tari se tin in sticlute mici”. Desi are o statura miniona, a ajuns in stadiul in care isi depaseste parintii la capitolul inaltime, insa acest lucru conteaza extrem de putin pentru solista. Ami a invatat de la parintii ei ca nu are nevoie sa fie inalta pentru a se face remarcata si ca daca are talent si munceste cu drag poate reusi tot ce isi propune.

61615656

Inca de cand era o pustoaica, parintii artistei au lasat-o libera sa aleaga ce vrea sa faca cu viata ei. Chiar si atunci cand le cerea sa-si faca tot felul de schimbari in ceea ce priveste aspectul fizic, unele care nu erau tocmai acceptate la scoala, parintii se conformau cu alegerile ei. Pe cand avea doar 14 ani, mama cantaretei i-a permis sa isi faca piercing in buric. Deoarece era doar in clasa a opta, tatal lui Ami i-a specificat ca va avea si acceptul lui, daca va reusi sa ia examenul de Capacitate cu nota mare. Cum acest lucru s-a intamplat, imediat dupa examen, Ami a mers si si-a pus cercelul mult dorit.

Citeste si...
AMI, escapadă în Indonezia