Polițiștii din Olt sunt în alertă și caută o femei care a anunțat că este sechestrată, dar nu a oferit alte detalii și nu este cunoscut numărul de telefon de pe care a sunat.

UPDATE. Polițiștii de la Rutieră opresc acum toate mașinile de pe DN1 și DN5 pentru a o depista pe femeie.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați luni, de o femeie despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a fost făcut la 112, fără ca numărul de telefon să apară. Nimeni nu a putut da, deocamdată, o explicație în acest sens, însă vocea de la telefon a spus doar atât: „lasă-mă să cobor”.

„IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. Nu a oferit niciun detaliu, nici măcar cum o cheamă. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Citeste si...
Liviu Dragnea a trecut la atacuri dure la adresa lui Iohannis. Vezi despre ce este vorba

Polițiștii opresc acum toate mașinile dintre Slatina și Pitești, în speranța că o vor găsi pe cea care a apelat 112. Aceștia îi roagă pe cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.