Polițiștii din Olt sunt în alertă și caută o femei care a anunțat că este sechestrată, dar nu a oferit alte detalii și nu este cunoscut numărul de telefon de pe care a sunat.

UPDATE. Polițiștii de la Rutieră opresc acum toate mașinile de pe DN1 și DN5 pentru a o depista pe femeie.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați luni, de o femeie despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a fost făcut la 112, fără ca numărul de telefon să apară. Nimeni nu a putut da, deocamdată, o explicație în acest sens, însă vocea de la telefon a spus doar atât: „lasă-mă să cobor”.

„IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. Nu a oferit niciun detaliu, nici măcar cum o cheamă. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Citeste si...  Iată cum funcţionează codurile de culori la 112

Polițiștii opresc acum toate mașinile dintre Slatina și Pitești, în speranța că o vor găsi pe cea care a apelat 112. Aceștia îi roagă pe cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren.

loading...