Un bărbat a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce proprietarul apartamentului pe care îl închiriase a găsit o cantitate mare de droguri în locuință.

Proprietarul apartamentului din Braşov a alertat autorităţile după ce a observat mai multe tipuri de droguri în locuintă. Iniţial, s-a dispus arestarea inculpatului pentru 24 de ore, apoi magistraţii Tribunalului Braşov au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

”La data de 28 decembrie, proprietarul unui apartament inchiriat in regim hotelier a sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că în dormitorul locuinţei respective a găsit mai multe pungi ambalate, ce conţineau comprimate de culoare roz şi prafuri sau substanţă solidă de culoare albă ori brun deschis.

Citeste si...
Romanul condamnat la moarte in Malaezia nu isi va mai vedea tatal

În urma investigaţiilor efectuate, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Braşov – Serviciul Antidrog au identificat şi ridicat din imobilul închiriat în regim hotelier 135 g cocaină, 600 g MDMA cristal pulbere şi 2136 pastile MDMA şi 100 g ketamină, produse stupefiante pe care inculpatul D.M. urma să le comercializeze pe raza municipiului Braşov, dar şi un satâr, un ciocan de şniţele, cântare şi punguliţe pe care acesta le folosea la pregătirea pentru vânzare a produselor stupefiante”, se arata în comunicatul DIICOT.

Valoarea drogurilor pe piaţă se ridică la aproximativ 60.000 de euro.