Sexul oral nu mai este demult un tabu. Tu nu ai o problema cand vine vorba sa-ti stimulezi iubitul astfel, dar ce faci cand el nu plateste cu aceeasi moneda?poza 12

Spune-i!

Ar fi frumos daca iubitii ne-ar putea citi gandurile, nu-i asa? Ei bine, unul dintre motivele pentru care el nu a „prestat” asa cum ai facut tu pentru el este ca nu stie ca-ti doresti acest lucru. Nu o lua pe ocolite cand ii ceri sa-ti faca sex oral, ci spune-i direct „Acum e randul meu” sau „Nu vrei sa-mi faci si tu..?”. Barbatilor le place sa se simta doriti, asa ca cererea ta il va excita mai mult.

Daca eviti sa fii directa, atunci ii poti spune ca vrei sa-ti sarute fiecare centimetru de piele. Cel mai probabil va prinde aluzia.

Nu esti sigura pe tine?

Daca te temi ca vaginul tau ar putea avea un miros sau un gust ciudat si din aceasta cauza esti nesigura, iubitul tau ar putea simti nervozitatea ta si de aceea nici el nu iti propune ce vrei. in acest caz solutia este foarte simpla: propune-i sa te satisfaca in dus sau imediat dupa ce iesi din dus.

Citeste si...  Motivele ciudate pentru care nu reusesti sa slabesti! Uite ce faci gresit!

Incurajeaza-l

Poate nu este destul de experimentat si nu stie exact ce trebuie sa faca acolo jos. Si aici ai o solutie usoara. Incurajeaza-l, arata-i ca e bine ce face si chiar ii poti spune ce anume sa-ti faca – doar tu te cunosti cel mai bine, nu-i asa?

Incearca 69

Nu e o idee buna sa-ti ameninti iubitul ca nu ii vei mai face sex oral daca el nu face asta pentru tine. In schimb, propune-i pozitia 69, astfel amandoi veti fi satisfacuti in acelasi timp si nimeni nu se mai simte lasat pe dinafara. De asemenea, concentreaza-te mai mult pe ce faci, nu pe ce ti se intampla si nu te gandi ca este o cursa catre linia de finish. Savureaza momentul.

Daca nu merge cu vorba…

Daca nu esti confortabila cu discutia despre sex oral, atunci nu trebuie neaparat sa vorbesti despre asta, ci sa-i arati. In timpul preludiului, sugereaza-i unde ai vrea sa ajunga impingandu-i capul – foarte usor – inspre bazinul tau.

Epileaza-te

Poate ca nu vrea sa iti faca sex oral din cauza parului. Nimic mai simplu. Ia telefonul si fa-ti programare la salonul de cosmetica.